Таско Ерменков: Ще работим за преодоляване на различията в развитието на големите градски центрове и малките населени места

Мар 14, 2017 СЛИВЕН Новини БСП 0 1901

Кандидатите на БСП настояха за ново отношение към социалните проблеми и образованието в Котелска община

"Ще  работим усилено за преодоляване на различията в развитието на големите градски центрове и малките населени места. Особено важно е развиването на малък и среден бизнес по места, което да осигурява доходи и да оказва положителен социален ефект върху живота на хората в малките селища", заяви водачът на листата на "БСП за България" в Сливен Таско Ерменков  в с. Ябланово. В срещата взеха участие и кандидатите за народни представители от Сливенски регион Деян Дечев, Пепа Беева, Вероника Делибалтова и ген. Кольо Милев. Местните хора попитаха как ще се решават през следващия мандат проблемите на малките населени места. Ерменков обясни, че жителите на града и селищата в общината се нуждаят от ново отношение към социалните проблеми и образованието. Той посочи, че заетостта и доходите на гражданите са първи приоритет за левицата. "Основна грижа за кандидатите на БСП са младите хора", подчерта Ерменков. Той обърна внимание и на морала и професионализма, нужни на едно бъдещо управление. На срещата присъстваха още бившият кмет на Котел Георги Дедов, общинските съветници Владимир Мартинов и Иво Костов, и Мария Радославова – общински председател на БСП в Котелска община.

Кандидати на БСП присъстваха на учредяването на младежка структура в село Градец

 

„Каквото обещаваме, го изпълняваме, то не остава само в предизборните брошури, а се вижда от хората. Затова имаме смелостта да застанем пред вас и да поискаме подкрепата ви, защото делата ни са реални. Заетостта, доходите на българските граждани от малките села до големите градовете са основното, за което ще работим, като ваши представители в следващото Народно събрание. Особено важно за нас е младите хора в страната да имат перспектива. Всички да усещаме сигурност, като български граждани“, това заяви водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ Таско  Ерменков на учредяването на младежка организация на БСП в село Градец, на което присъстваха и  Пепа Беева и Кольо Милев.

След учредяването на младежката организация на социалистите  в Градец, се проведе среща на кандидатите на БСП  с жители на Градец от всички възрасти, на която бяха представени  акценти от предизборната платформа на Коалиция „БСП за България“.  При представянето се присъединиха и кандидатите  за народни представители от Сливенски регион Деян Дечев и председателят на Младежкото обединение в БСП Вероника Делибалтова.

"Държавата трябва да помогне за възстановяването на предприятията в Сливенски регион, ще работим за това в следващия парламент. Трябва такава промяна, за да не бягат младите от родните си места и от страната, напротив - дори да създадем такива условия, че и онези, които са избягали извън България да се завърнат", заяви Таско Ерменков.

Кандидатите за народни представители от БСП Таско Ерменков, Пепа Беева и Кольо Милев се поклониха вчера пред тленните останки на Г. С. Раковски в Котел.