Таско Ерменков: България има по-достойно бъдеще!

Мар 20, 2017 СЛИВЕН Новини БСП 0 1713

Готови сме за  решителни действия срещу мафията и битова престъпност

„България има по-достойно бъдеще!“ Това заяви пред над 700 души в препълнената зала на Драматичен театър „Стефан Киров” в Сливен водачът на листата на коалиция „БСП за България” Таско Ерменков.  Той представи кандидатите за народни представители в листата с № 10 и открито заяви, че лицата на БСП са с професионални биографии и обществена ангажираност, достойни, за да представляват жителите на региона в бъдещото народно събрание. „Убеден съм, че тук са само малка част от хората, които на 26 март ще гласуват с бюлетина № 10 и ще поискат промяната за своето бъдеще, за бъдещето на децата си, за бъдещето на България“, заяви Ерменков. „Затова ни трябва убедителна победа, с която хората да определят донимиращата роля на БСП в следващия парламент“, каза още Таско Ерменков.

„Готови сме за  решителни действия срещу мафията и битова престъпност; за държавна грижа за българската икономика и производство, за българско земеделие,  образование, и  работа в България, за здравна система, до която всеки българин има достъп“, подчерта Ерменков. 

Част от темите, които жителите на област Сливен и кандидатите за народни представители от БСП за региона обсъдиха с лидера на социалистите Корнелия Нинова при посещението й в Сливен, бяха дискутирани  и на среща в читалище „Христо Ботев - 1929“ в село Младово. Там водачът на листата на Коалиция „БСП за България” в Сливенския район Таско Ерменков и  ген. Кольо Милев разясниха пред хората идеите на  БСП за пенсионната реформа и преизчисляване на    пенсиите. Ерменков подчерта, че право на коледни и великденски добавки ще имат всички пенсионери, а не само  възрастните с най-ниски пенсии.  Обсъдена беше и ревизията на здравната реформа. „Първата задача на коалиция „БСП за България”, ако спечели изборите и състави правителство, ще бъде отмяната на пръстовите отпечатъци и листите за чакащи. Болният българин не е престъпник”, заяви  категорично Таско Ерменков.

Ерменков подчерта, че няма маловажни престъпления - дали на някого са му откраднали козата или са го пребили за 5 лева. „Ще има радикална промяна на закона“, заявиха кандидатите на БСП по друга актуална тема – сигурността в страната.

Ген. Кольо Милев представи решенията на експертите от Коалиция „БСП за България” за личната сигурност на хората в селските райони  и опазването на селскостопанската продукция.  Местните жители изразиха вярата си  за възраждане на България пред кандидатите на  Коалиция „БСП за България”.