Румен Христов: Институциите трябва да работят в интерес на хората

Окт 17, 2019 СЛИВЕН Новини Избори 0 1623

Кандидатът на БСП гарантира община, отворена за проблемите на всички

"Институциите трябва да работят в интерес на хората, защото това е тяхната функция" Това заяви кандидатът на БСП за кмет на община Нова Загора Румен Христов в с. Пет Могили, където той и кандидатите за общински съветници от листата на „БСП за България”  Иван Ников, Васил Стоянов и Станимир Русев се срещнаха с граждани. Кандидатът за кмет на БСП бе категоричен, че ще направи общинската администрация в Нова Загора отворена към хората, за да могат по-бързо и лесно да се решават проблемите им. Христов пое ангажимент да работи по решаването на проблемите на жителите на общината- да бъде изготвен график за посещения на общинските съветници от левицата във всички населени места от общината, за да има чуваемост и проблемите да бъдат пресичани още в зародиш.

Във връзка с проблемите на здравеопазването в община Нова Загора, Румен Христов обясни, че като кмет на първо място ще постави интересите на пациентите и медицинския персонал в общинската болница. "Само така ще бъдат удовлетворени и потребностите на пациентите, и нуждата от по-добра среда за работа на лекарите и медицинските сестри. С по-доброто разходване на общинските средства, Нова Загора ще се превърне и в община с по-добри и достъпни социални услуги", коментира той. 

Кандидатът за общински съветник Васил Стоянов призова хората да гласуват с №56 на изборите на 27.10 и добави, че като млад човек  подкрепя мерките и идеите на Румен Христов за превръщането на Нова Загора в едно по-добро място за живот и работа. Той бе категоричен, че трябва да се спре реваншизмът в общината  и всеки млад човек, без значение от политическите си убеждения, да има право на работа и достоен живот, за да може така хората да остават по родните си места.