Кольо Милев кани Стефан Радев на дебат, иска отговор на 5 въпроса

Окт 31, 2019 СЛИВЕН Новини Избори 0 375

31.10.2019 г.

Кандидатът за кмет на „БСП за България“ Кольо Милев отправи покана до предизборния щаб на ГЕРБ – Сливен за провеждането на дебат със опонента му Стефан Радев. Предложението му е дебатът да се състои на 1 ноември, петък, в 10 часа и да бъде отразен от местния тв канал „Канал 6“. От щаба на БСП очакват отговор на поканата си до 16.00 часа днес.

Ето и въпросите, на които Кольо Милев очаква отговор в дебата:

1.    Ще отречете ли, че фирмата на лидера на ГЕРБ Здравко Костадинов доставя всички материали за санирането в Сливен и за ремонта на зала „Асеновец“?

2.    Ще отречете ли, че със същата фирма на г-н Костадинов вече има договорка за доставките на тръби и материали за пречиствателната станция?

3.    Посочете каква е реалната цена на строителството на кръговото кръстовище на „Розова градина“ и замесен ли е в изграждането му друг неформален лидер на ГЕРБ в Сливен Димитър Батаков?

4.    Каква е причината да не сте стартирали още действия за разваляне на договора за битака и съдебна процедура за неустойки в размер на 1 млн. лева срещу г-н Батаков?

5.    По официални данни сте най-богатият от кметовете в България. Заработили сте 53 000 лева като брокер. От кметския си кабинет ли извършвахте брокерските услуги?

Предизборен щаб на БСП за България

Купуването и продаването на гласове е престъпление