Атанас Зафиров: Обединението вляво, начело с БСП, дава заявка за победа на изборите

Юни 19, 2021 СЛИВЕН Новини Избори 0 566

Граждани и кандидати за народни представители от „БСП за България“ проведоха среща и обсъдиха наболелите теми в Сливен

Водачът на листата на „БСП за България“ в Сливен Атанас Зафиров и кандидатите за народни представители Соня Келеведжиева, Радослав Кутийски и Красимир Сивов се срещнаха с членове и симпатизанти на БСП.

Наред с представянето си, Зафиров подчерта, че така дългоочакваното обединение в лявото политическо пространство най-после се случва и с БСП начело дава сериозна заявка за спечелване сърцата на избирателите, които този път ще имат шанса да гласуват според симпатиите си, а не по задължение за предварително предизвестен победител, както в последните 10 години. „Листата ни е силна, съставена от знаещи, можещи и достойни кандидати“, изтъкна Зафиров.

Соня Келеведжиева наблегна на липсата на духовност в обществото ни и нуждата от вяра в това, че сме силни заедно и можем да променим България към по-добро. Като приоритет изтъкна младите хора, за които трябва да намерим начин да задържим в страната. Пълна ревизия на образователната система, реформи в културата и социалните дейности, както и така чакания закон за възрастните хора са също сред амбиционзните задачи, които кандидатът за народен представител от левицата счита за наложителни.

Радослав Кутийски сподели идеите си в сферата на отбраната и обучението  на резервисти в Българската армия, както и промени в закона за публичните финанси, така че в общините и малките населени места да има повече средства и децентрализация на финансите и администрацията.

Красимир Сивов призова присъстващите да гласуват за БСП като отбор, защото отборът е силен и може да постигне реални резултати и да върне Сливен обратно на картата на България.

Присъстващите поставиха и въпросите си за Минералните бани на Сливен, терена на бившата Туберкулозна болница.

На края на срещата всички пожелаха успех на отбора на БСП – Сливен на предстоящите парламентарни избори на 11 юли.