Предизборната шатра на „БСП за България“ посреща сливналии в центъра на града

Окт 29, 2021 СЛИВЕН Новини Избори 0 514

29.10.2021 г.

Коалиция „БСП за България“ откри предизборната си шатра в центъра на Сливен. По традиция тя е разположена в близост до централата на социалистите срещу бившето кино „Българка“. Всеки ден, до 12 ноември, във времето от 10 до 18 часа, кандидатите за народни представители ще се срещат със сливналии, за да отговарят на техните въпроси. Всички граждани, посетили откритата приемна, ще получат както рекламни материали, така и подробна информация за програмата, която БСП предлага през първите сто дни, ако партията получи подкрепа и влезе в управлението.

„Заставаме открито пред избирателите. Тук сме, за да се срещнем лице в лице с хората, за да чуем проблемите им и да търсим начин за тяхното решаване“, заяви при откриването водачът на листата Атанас Зафиров. По думите му в момента страната се намира в тежка здравна и икономическа криза. „Нужни са спешни мерки, които да доведат до стабилност в държава. Ние, от „БСП за България“, имаме ясен план с разумни решения. Най-голямата задача пред нас сега е да дадем сигурност на семействата и предвидимост какво ще се случи в утрешния ден. Надяваме се, че посланията ни ще бъдат чути и ще достигнат до повече хора, които ще ни подкрепят на 14 ноември“, допълни още Зафиров.

При влошаване на метеорологичните условия срещите с кандидатите за народни представители ще се провеждат в офиса на БСП, намиращ се на ул. „Димитър Добрович“ № 1.