Кандидатите за народни представители от БСП отбелязаха празника на Котел

02.11.2021 г.

С поднасяне на цветя пред паметника на Георги Раковски на площад „Възраждане“ в Котел, кандидатите за народни представители от „БСП за България“ отбелязаха Деня на народните будители и празник на града.

„Котел е люлката на българското Възраждане, пример за силата и стоицизма на родолюбивия дух, преодолял изпитанията на времето. Вярвам, че с общи усилия и разумни решения, градът отново може да се възроди икономически, което ще мотивира повече млади хора да останат и да се реализират в родното си място“, заяви водачът на листата на левицата Атанас Зафиров.

По думите му Котел има всички предпоставки за развитието на устойчив културно-исторически туризъм, който да върне жизнеспособността на града, създавайки нови работни места за местните хора.

Зафиров пожела на котленци да бъдат здрави и горди пазители на заветите на Софроний Врачански, Петър Берон и Георги Раковски  –  видни деятели за свобода и просвета.

Кандидатите за депутати от БСП – Сливен се срещнаха с членове, симпатизанти и граждани, с които обсъдиха проблемите на Котел.