БСП - Сливен прие над 20 нови членове

Мар 31, 2023 СЛИВЕН Новини Избори 0 1464

31.03.2023 г.

БСП в Сливен даде силна заявка за вота на 2 април - над 20 нови членове, основно млади хора, се вляха в нови организации в редиците на социалистическата партия.

Водачът на листата на “БСП за България” в Сливен Деян Дечев връчи електронните членски карти на новоприетите членове и ги призова да имат самочувствието на социалисти, чиято партия поставя на първо място хората.

С този символичен акт - вливането на нови социалисти, БСП в Сливен избра да закрие предизборната си кампания. Заедно с водача на листата Деян Дечев успех на новите социалисти пожелаха и кандидатите за народни представители от листата Кольо Милев, Стефан Щилянов, Детелина Симеонова и Румен Бозуков.

“Млади хора се вливат в редиците на БСП - това показва, те я припознават като партията, която последователно отстоява и провежда политики в подкрепа на младите хора и семействата”, заяви водачът но листата на “БСП за България” в Сливен Деян Дечев и припомни извоюваното от БСП: “Децата и младите имат безплатни детски градини и ясли, безплатни учебници за учениците до 12-ти клас, 300 лева еднократна помощ на всяко дете от 1-ви до 4-ти клас, увеличено майчинство и детски надбавки. Младите семейства имат необлагаем минимум - 600 лева за едно дете и 1200 - за две”.

“Затова БСП е номер 1 в бюлетината - подкрепете ни!”, призоваха социалистите в Сливен.