Д-р Събина Петканска: БСП ще донесе промяната в Сливен

Доказахме, че сме единствената алтернатива на феодалното управление на ГЕРБ, не се поддадохме на атаките, посочи кандидатът за общински съветник и втора в листата на социалистите

„БСП ще донесе промяната в Сливен. Защото, ние доказахме, че сме единствената алтернатива на досегашния феодален модел на управление на ГЕРБ в града ни. Останахме верни към избирателите си и не ги предадохме. Да, опитаха се да откраднат идеите ни, да ни пречупят и да ни обезличат. Устояхме. Станахме още по-силни, сплотени и мобилизирани. Показахме за пореден път, че БСП е силна и не се поддава на атаки”.

Това заяви д-р Събина Петканска, кандидат за общински съветник от „БСП за България” и втора в листата.

„На 29 октомври трябва да направим избор. От този избор зависи нашето бъдеще и това на децата ни в Сливен. Знам, че немалко от вас са обезверени и не вярват, че промяната е възможна. Уверявам Ви, че заедно, с общи усилия, можем да създадем една добра среда за живот в любимия ни Сливен. През целият ми съзнателен живот съм се стремила да бъда професионалист с чувство за отговорност и грижа към хората”, подчерта д-р Петканска и призова: .

„Вярвам във вашата подкрепа  - на 29 октомври с номер 1 в бюлетината и преференция 102!”