Тренинги по безопасно шофиране в Сливен по идея на Младежкото обединение в БСП и Кольо Милев

Окт 19, 2015 СЛИВЕН Новини Избори 0 1691

Тренинга започва във вторник в 12.30 часа

Как да шофираме безопасно – теория и практика. Как да бъдем толерантни шофьори, за да не провалим собствения и чуждия живот? Това са темите на тренинга по безопасно шофиране, който организират младите в БСП с подкрепата на кандидата за кмет на левицата за Сливен Кольо Милев и автомобилния ас Павел Жеков.
 
 „Случи ли се най-лошото, винаги търсим виновните – институциите, обстановката, обстоятелства. Нека предотвратим инцидентите като дисциплинираме себе си. Младежкото обединение в БСП започна кампания „Запази детето на пътя“ и предстоящият тренинг е продължение на нашата инициатива“, казват младите в БСП.   
 
В обучението са поканени всички млади хора от Сливен. Лектор е  основателят на Академия за безопасно майсторско шофиране  Павел Жеков. Тренинга започва във вторник в 12.30 часа в приемната на кандидата за кмет Кольо Милев с презентационна част.   Павел Жеков ще запознае шофьорите с тънкостите и уменията на добрите шофьори. В 13.00 часа ще е практическата част от обучението, която ще се проведе на площада до общината.
 
„Сигурността на пътя не се постига с лозунги, а с действия на институциите и със съзнанието на хората. Общинската администрация ще е първата, която ще мине през обучение по безопасно шофиране, ако бъда избран за кмет”, заяви Милев.
 
Обученията за безопасно шофиране са препоръчителни за всеки шофьор и абсолютно задължителни за тези, които от скоро имат книжка. Те спомагат за изграждане на навици, рефлекси, инстинкт и за самосъхранение, и за опазване живота на всички останали участници в движението.