Клуб "Будители" в Сливен подкрепи кандидатите на БСП

Окт 21, 2015 СЛИВЕН Новини Избори 0 1804

С дарените средства от групата общински съветници на БСП - Сливен са платени наемите на всички пенсионерски клубове в града за 2015 г

С дарените средства от групата общински съветници на БСП - Сливен са платени наемите на всички пенсионерски клубове в града за 2015 г. Пенсионери от клуб „Будители” благодариха на социалистите и посрещнаха кандидата за кмет Кольо Милев и кандидатите за общински съветници oт листата на БСП - Соня Келеведжиева, Пенка Симеонова и Стефан Щилиянов. Членове на клуба изказаха и своята подкрепата към кандидатите на БСП.

„През мандата общината извърши ремонти в 11 от клубовете на пенсионера – 7 в града и още четири в селата Сотиря, Крушаре, Трапоклово и Старо село. Въпреки че трябваше да се плащат стари задължения, да се осигурят средства за съфинансиране на големите проекти, се заделиха пари не само за ремонти, а и за други прояви, които поддържат духа на възрастните хора в общината. Винаги може и повече, но отношението понякога струва повече и от материалното“, каза кандидатът за кмет инж. Кольо Милев.