Атанас Делибалтов: Проблемите в малките населени места не са малки. Да продължим да променяме заедно облика на Община Сливен

Окт 23, 2015 СЛИВЕН Новини Избори 0 875

Промяната продължава в кварталите и промишлената зона, в малките населени места, където проблемите изобщо не са малки

„Искрено се надявам да спечелим още на първи тур. Водихме позитивна кампания, стигнахме до всяко населено място, до всеки човек. Слушахме и чухме – хората искат работа, добра инфраструктура и бъдеще за децата си“. Това коментира в края на кампанията на БСП в Сливенска община Атанас Делибалтов – председател на БСП  и кандидат за общински съветник в Сливен.

„За време от 4 години – мандатът на инж. Кольо Милев, Сливенска община навакса пропуснатото от години в няколко основни направления - инфраструктура,  благоустрояване,  разгърна потенциала на местните граждани в бизнеса, сферата на културата и спорта. Да, има още задачи. Въпросът е ние да си свършим работата така, както досега  - добре.  Това ми дава основание да мисля за  достойно представяне, до победа. Бих искал това да бъде още на първи тур и затова ще си позволя да се обърна към моите съграждани да гледат, да мислят и да дадат гласа си за тези, които работят и постигат видими резултати“, каза още Делибалтов.

„Тъй като самият областен център Сливен се нуждаеше от подмяна на инфраструктурата, от обновление, наложителен беше проектът за водния цикъл, и то успешен! Затова акцентът беше тук, но работата  ще продължи и в следващия мандат, като промяната продължава в кварталите и промишлената зона, в малките населени места, където проблемите изобщо не са малки. И тази мантра, която популяризират по всички предизборни срещи нашите основни политически опоненти от ГЕРБ, че, видите ли, ако кметът не е от ГЕРБ, Сливен няма да се развива, не е точна. Да, Сливен не е сред развитите, сред градовете – витрини на сегашните управляващи. Дали причината не е  политическа, нека избирателите си отговорят на 25 октомври“, коментира още  лидерът на социалистите в Сливен Атанас Делибалтов. Той припомни какво е заложено в програмата на кандидата на БСП за кмет инж. Милев и кандидатите за съветници. „Изграждане на индустриален парк на общински терен, който да предостави по-големи възможности за работни места“, каза той. Делибалтов обясни, че готовият проект за интегриран градски транспорт ще поднови автобуси и организацията на движението.  „Зоните за паркиране в града и изграждането на обществен паркинг са другата важна точка след като вече приключи работата по водния цикъл. За кръговото кръстовище на "Розова градина" е готов проектът, с който ще се осигурят средства от ОП „Региони в растеж“, каза още той.

Общинските съветници от БСП и нашия кандидат – кмет Милев ще продължат да работят  за подобряване на живота на хората тук,  развиване на  обществено-културни, спортни и други дейности, с които местните започнахме да се усещаме най сетне като общност. „Никой не може да си изкриви душата, че свършеното е видимо и това е най-голямата ни сила. Затова отново бих  помолил моите съграждани да мислят трезво, разумно, а не емоционално. А  основните ни опоненти от ГЕРБ – да си препрочетат споразумението за толерантност, което те самите предложиха да подпишем всички преди старта на кампанията“, припомни Делибалтов.

Със слогана „Промяната продължава“,  БСП  води кампания не „Срещу“, а „За“ това, което трябва да се довърши и да се направи в Сливен и общината, увери Атанас Делибалтов. Кандидатите на БСП са с номер 19 в бюлетината за местния вот.