Атанас Зафиров: Грижата за хората е нашият водач в тези избори

Мар 05, 2021 СЛИВЕН Новини Избори 0 612

05.03.2021 г.

Днес започва кампанията за избор на народни представители, които след месец ще излъчат новото правителство на България.
Този избор закъсня във времето, не защото хората в България отдавна не усещат нуждата за промяна и не виждат изчерпаната управленска компетентност на кабинета „Борисов 3“, а защото на ГЕРБ и на другите, участващите в управлението партии им е сладко да консумират власт за сметка на народа.

Българската социалистическа партия и е единствената реална алтернатива на настоящото управление, довело страната ни до дъното на всички възможни класации в Европа, а по някой показатели и в света! България е в челото на класации свързани с корупция, свобода на медиите, смъртност, отрицателен прираст и други отрицателни обществено-икономически и демографски тенденции. Ние сме единствената алтернатива! Доказали сме не един път и като опозиция в парламента, и като експертни становища и предложения, с които управляващите не са се съобразявали, но в последствие са се убеждавали сами, че са били разумни и работещи.

От 2009 г. до днес, т.нар. кабинети „Борисов 1, 2, 3“ функционират по-скоро като бизнес структура за усвояване на евро фондове, отколкото като национално отговорни фактори. Самите управляващи също показват не еднозначно, че вече са тотално изчерпани – и като ниво на компетентност, и като управленски потенциал.
И именно поради този факт вече започна и „позитивната кампания“ на нашите опоненти – с фалшиви новини по наш адрес, чрез тролове и „приятелски сайтове“. Това няма да спре естественият ход на промените в България, защото проблемите пред обществото и нацията ни вече са болезнени и безспорни.

Според „БСП за България“ времената на залъгване и празни обещания отминаха, а и няма време! Няма време за протакане на проблемите в здравеопазването – пандемията COVID-19 свали всички маски и показа хаоса, в който функционира тя, проблемите в образованието, в социалната система, проблемите в икономиката, в енергетиката, в отбраната и сигурността – всички те стоят на дневен ред и очакват кардинални решения, а не козметични процедури!

Гласувайте с номер #4 за „БСП за България“!