Корнелия Нинова и кандидатите за депутати на БСП в Сливен с видеопослание към хората от областта

Мар 24, 2021 СЛИВЕН Новини Избори 0 782

24.03.2021 г.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова подкрепи лично сливенските кандидати за народни представители от "БСП за България" като участва заедно с тях във видеопослание към хората в областта.

Видеото е любителско и всеки от сливенските кандидати се включва със своя реплика в общото послание.

„Сливен, Нова Загора, Твърдица и Котел – възрожденският пламък е жив! Вие можете!“ – са думите на Корнелия Нинова в него.

„Най-много в тази кампания личи отчуждението на хората, обезверяването им, те не искат повече големи приказки, а честно отношение.“ – това каза водачът на листата на БСП за България в Сливенско Атанас Зафиров.

“Затова и избрахме много кратки и искрени думи, без скъпи ефекти и лъскава пропаганда. Ние сме част от хората, а не нещо повече от тях. Направихме този клип сами, само защото заради пандемията не можем да провеждаме лични срещи. Но Хората имат право да гласуват свободно, но преди това имат право на достъп до ясна информация какво ще получат, когато направят своя избор. Разказите на едро за евромилиарди, гигантски икономически трансфомации и всеобщо добро, което ни очаква, са най-тъжното и фалшиво нещо в тази кампания. Те никога не стигат до хората.“, сподели още Зафиров във Фейсбук профила си.

Според него позицията на БСП е ясна – трудностите продължават, но ако упорито избираме все същата „работа“ на ГЕРБ, „затъването“ също ще продължи. „Нужна е промяна на модела – в центъра е грижата за хората, а не грижа за милиардите“-пише още той.