Румен Радев и Илияна Йотова посетиха централата на БСП в Сливен

07.11.2021 г.

Заместник-председателят и водач на листата с кандидати за народни представители на БСП в Сливен Атанас Зафиров  посрещна кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова в партийната централа на социалистите в града, където се срещнаха с членове и симпатизанти на левицата.

„Заедно с Вас започнахме промяната на България и борбата със завладяната държава. От изхода на тези избори зависи дали олигархията, завладяла страната на всички нива, ще се върне на власт или окончателно ще изчезне в историята като един порочен управленски модел. На 14 ноември трябва да вземем важни решения. Предстои ни избор за нашето бъдеще. От нас зависи България да тръгне по своя демократичен път на развитие“, заяви Румен Радев.

По думите му страната има нужда от независима президентска институция, която да не се кланя на силните на деня и да не обслужва олигархичните кръгове, а да отстоява интересите на народа.

„В тези трудни времена нямаме нужда от самозвани обединители, а от смел и решителен президент, който може да брани интереса на страната и българския народ. Ние, от БСП, твърдо заставаме зад Румен Радев и Илияна Йотова и вярваме, че заедно можем да постигнем това, за което се борихме, както в парламента, така и по площадите, а именно – разграждането на паралелната държава“, заяви Атанас Зафиров.