Атанас Зафиров: „БСП за България“ е ключът към промяната и стабилността в държавата

12.11.2021 г.

С много настроение, музика и червени балони коалиция „БСП за България“ закри предизборната си кампания в центъра на Сливен.

„През последните години бяхме последователна и категорична опозиция на модела на управление на ГЕРБ. Натискът върху нас беше огромен, но БСП не отстъпи от своите позиции. В същото време в 46-ия парламент показахме стабилност, експертност и диалогичност. В момента коалицията “БСП за България“ е единствената политическа сила, която обединява в себе си промяната, сигурността и предвидимостта, които сме доказали във времето“, заяви заместник-председателят на БСП и водач на листата на социалистите в Сливен Атанас Зафиров.

Пред симпатизанти и членове на партията Зафиров коментира още, че най-голямото предизвикателство е съставянето на редовно правителство със стабилно мнозинство.

„В тази кампания ние предложихме конкретни мерки и политики, които трябва да бъдат в основата на разговорите при формирането на следващия парламент. Хората очакват от нас отговорно поведение и разумни решения, а не лозунги и клишета. Днес не е време за партийци, днес е време за държавници. Ние от коалиция „БСП за България“ знаем и можем да постигнем промяната докрай“, каза още водачът на социалистите в Сливен.

„В неделя излезте и гласувайте. Не допускайте купеният и корпоративен вот да определя бъдещето на семействата и децата ви. Пътят към нормалния живот и почтеност зависи от всички нас“, допълни  Зафиров.

Заместник-председателят на БСП призова жителите на Сливенска област на 14 ноември да изберат разумните решения с номер 33 в бюлетината.