Млади юристи от БСП в Сливен с общественополезна инициатива

Целта на инициативата е да бъде облекчен техният достъп до правосъдие

Младежкото обединение в БСП – гр. Сливен стартира инициатива, в рамките на която членове на младежката организация, юристи по образование,  ще приемат въпроси на граждани и ще дават безплатни юридически съвети всеки понеделник и петък на месеца, между 15:00-17:00 ч.

 Консултациите ще се провеждат в централата на БСП, която се намира на ул. „Димитър Добрович“ № 1 /до Областна администрация – Сливен/ от Петър Петров и Мария Божкова.

"Целта на инициативата ни е да бъде облекчен достъпът до правосъдие на съгражданите ни в неравностойно социално положение", уточниха организаторите. 

Мария Иванова Божкова завършва ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ специалност “Право” през 2011 г. Член е на МО в БСП- Сливен от 2013 г.

Петър Светославов Петров е завършил право в БСУ през 2012 г. Работил е две години в адвокатска кантора в гр. Бургас. Работил е в Областна администрация – Сливен в периода 2013- 2014 г. като младши експерт в Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост“. Член е на МО в БСП – Сливен от 2009 г.