Ивомира Георгиева: Моят глас ще бъде промяната

Окт 25, 2015 СЛИВЕН Новини Избори 0 2067

Гласувах за младите хора, да останат да живеят и работят тук

„Гласувах за младите хора, да останат да живеят и работят тук, да се развиват  професионално, да отглеждат децата си тук, в родния град. Гласувах за бъдещето на Сливен, за моите деца и за тяхното бъдеще. Моят глас ще бъде промяната за Сливен и общината към по-добро“, заяви Ивомира Георгиева, най-младият кандидат за общински съветник от листата на БСП. Ивомира е на 21 години. Тя гласува в секция № 63 в Х-то училище в Сливен.

Председателят на БСП – Сливен Атанас Делибалтов заяви, че гласува Сливен да продължи посоката, по която върви  в последните 4 години. „Посоката е вярна, към  по-доброто бъдеще на града и превръщането на Сливен в истински европейски град“, заяви Делибалтов пред секцията му за гласуване в ПМГ.

Деян Дечев, също от листата на БСП – Сливен, допълни, че гласува за повече прозрачност, обективност и предвидимост в местната политиката. „Гласувам за нормалност в политиката. Положителните резултати са видими и трябва да продължим развитието на Сливен напред“, заяви Дечев, който гласува в секция в Осмо училище в Сливен.