Кольо Милев: В Сливен може да се живее по – добре. Стига да го поискаме

Nov 01, 2019 СЛИВЕН Новини Избори 0 1012

01.11.2019

В Сливен може да се живее по – добре. Стига да го поискаме. По-добрият живот и по-доброто управление имат различни измерители, но със сигурност не се изразяват в едно ремонтирано кръстовище, няколко проекта и разпределяне на публичния ресурс.

Управлението за по-добър живот минава през „овластяването“ на хората. Затова на Сливен му трябва кмет, който може да говори с всички граждани, без да дели проблемите на малки и големи. Кмет, който няма да се затвори в кабинета си. 

Само тогава общината ще е по – подредена, средата за бизнес по – предвидима, а общинските услуги - „по мярката на хората“.

Затова в неделя разчитам на всички, които не виждат своя избор в лицата на ГЕРБ в Сливен. Не само в кандидата за кмет, а и всички други, които ръководиха зад гърба му, возят ги в джипа и „респектират“ с властта си.

На всички, които си задават същите въпроси, които и аз зададох на Стефан Радев и ръководството на ГЕРБ, но не получих отговор.

На всички, за които в управлението на общината трябва да има противовес, а не послушен кмет и спокойствие в овладян Общински съвет.

В миналия мандат вече видяхме какво се случи, когато гражданите нямат думата  – двойно увеличение на данъци, заем от 28 милиона лева, орязани средства за социални дейности, спорт, култура, синя зона с безумен обхват и организация.

Гласувайте в неделя, защото само свободният глас променя Сливен за по-добро. Защото властови, финансов и административен ресурс се обръща само със свободни гласове и обединение.  С бюлетина 56.