Соня Келеведжиева беше гост на извънредната изборна конференция на Съюз на пенсионерите - 2004 ОБЕДИНЕНИ

Юни 15, 2021 СЛИВЕН Новини Избори 0 568

15.06.2021 г.

Днес в зала „Май“ се проведе извънредна изборна конференция на Съюз на пенсионерите -2004 ОБЕДИНЕНИ. Сред официалните гости беше и Соня Келеведжиева- Председател на СНЦ „Демократичен съюз на жените“, общински съветник и кандидат за народен представител от „БСП за България“- Сливен.

Конференцията беше председателствана от председателя на съюза за България - В. Николова. Делегатите разгледаха документите на Ръководството на СП-2004 ОБЕДИНЕНИ, избраха Съюзът в Сливен да се именува „Пенка Симеонова“- в памет на покойния председател  и член на ръководството на Съюза, избраха за свой нов председател Васил Ангелов. Избран беше и нов УС на Съюза.

Соня Келеведжиева поднесе поздрав към делегатите на конференцията, пожела здраве и успехи на организацията в Сливен, като подчерта необходимостта изпълнителната власт да защити правата на социално слабите, на пенсионерите за достоен живот в България. Говори за перспективите в съвместните дейности на Съюза на пенсионерите и неправителствените организации.

„Вие носите мъдростта на годините, опита, вярата и доброто в сърцата си. Предавайте ги с любов на идващите след Вас, за да пребъде България“- сподели още тя.