Атанас Зафиров: Време е за разум и действия!

Nov 12, 2021 СЛИВЕН Новини Избори 0 1254

12.11.2021 г.

Уважаеми жители на област Сливен,

Изправени сме пред тежка здравна, икономическа и политическа криза, а държавата има нужда от сигурност и стабилност. В следващите месеци трябва да бъдат взети отговорни и разумни решения за развитието на страната.

Ние от „БСП за България“ сме единствената политическа сила с ясен план за първите 100 дни на управление, който да изведе държавата от безпътицата, в която се намира в момента.

Готови сме с конкретни мерки за подпомагане на засегнатите сектори, бизнеса, семействата и социално слабите български граждани.

Излезте и гласувайте, защото от нас зависи бъдещето на България. Голямата цел на тези избори е смяна на модела на управление на държавата, стабилно парламентарно мнозинство, воля за реформи във всички сектори, смели и непоколебими министри. И никога повече ГЕРБ!

Проблемите в Сливен и региона също са много, но и тук решението е едно – смяна на доказано неефективните лица, разбиване на олигархично-мафиотския стил на управление, ясни приоритети, стъпващи на местните особености и възможности, и най-вече – воля за промяна!

Време е за разум и действия! Подкрепете ни с бюлетина № 33 на 14-ти ноември.