Деян Дечев: БСП ще прави позитивна кампания, насочена към хората

29.08.2022 г.

Коалиция „БСП за България“ регистрира листата си за предстоящите парламентарни избори в 21-ви МИР Сливен. „БСП ще прави изключително позитивна кампания, насочена към хората, с много срещи, защото имаме какво да кажем.“ Това каза днес пред журналисти водачът на кандидат-депутатската листа на БСП в 21-ви МИР Деян Дечев по време на регистрацията в РИК Сливен.

Той определи листата като балансирана. Посочи също, че БСП – Сливен стартира своята кампания с пълна листа, като девет от дванайсетте кандидати участват в нея за първи път. Водачът е местен, като в листата има силно разпознаваеми фигури, като генерал Кольо Милев, посочи Дечев.

Социалистът допълни, че е търсен баланс при подреждането на кандидатите. „БСП беше партията, която изпълни най-голям брой от своите обещания за седем месеца работа. Програмата е много силна, с голяма социална насоченост и вярвам, че БСП ще има доста по-добър резултат, отколкото през ноември, миналата година.

Българската социалистическа партия показа, че може да работи без значение от кондицията, в която се намира“, каза още Деян Дечев.