Ген. Кольо Милев: Битката е една – БСП да отвоюваме Сливен от модела „ГЕРБ”

За два мандата не реализираха нито един мащабен проект, който да подобри живота на хората, посочи социалистът, който като кмет доказа, че може да е добър стопанин на общината

"Битката е една – да отвоюваме Сливен от модела „ГЕРБ”. И БСП ще го направи". Това заяви в разговорите си с хората кандидатът за кмет на Сливен на „БСП за България” ген. Кольо Милев. "Аз съм водил тази битка и съм побеждавал, и то във време когато ГЕРБ бяха във възход, а един от любимците на Бойко Борисов - тогавашния кмет на Сливен Йордан Лечков, бе довел града до трагично положение. Сега положението не е по-различно”, посочи ген. Кольо Милев.

„Сливен затъва, унищожават се перспективите и възможностите, които градихме в годините за нашата община. За два мандата в община Сливен не се е реализирал нито един мащабен проект, който видимо и реално да подобри качеството на живот на гражданите”, посочи кандидатът на социалистите. Той бе категоричен, че БСП е алтернативата на безхаберието, личните амбиции и интереси, на корупцията и постепенното, но неотменно съсипване бъдещето на Сливен.

„Можем да си върнем, след ГЕРБ, социалната община в Сливен. Бил съм кмет на Сливен, хората ме познават е знаят, че ще го направим. Доказал съм през годините и съм кметът, който успя да приключи стария воден цикъл на Сливен и да изпълним новия воден цикъл. С пълно препроектиране и така, че днес никой да не оспори работата ни – нито като качество на изпълнението, нито като неправомерно изхарчена дори и една стотинка”, посочи той.

Нужна е ясна програма, с ефективни стъпки и решения за привличане на инвеститори в Сливен и ние сме готови с това. Но този процес трябва да върви заедно със създаването на условия за подготовка на кадри и образование на младите хора. За да можем да отговорим на нуждите на бизнеса. И  при последните ни разговори работодатели, особено от машиностроителните фирми, посочиха отново, че работа има, но подготвени кадри за нея - няма”, добави кандидатът за кмет на „БСП за България” ген. Кольо Милев.