Кольо Милев: Най-тежките инфраструктурни проблеми на Сливен бяха създадени в мандата на ГЕРБ и се решаваха последните четири години

Кольо Милев покани приятели и съмишленици на откриване на приемна на ларгото до Художествена галерия „Димитър Добрович“

„Най-тежките инфраструктурни проблеми на Сливен бяха създадени в мандата на ГЕРБ и се решаваха последните четири години. Оставиха града разкопан и това беше видимият резултат от управлението им“, каза кандидатът за кмет на Сливен Кольо Милев в при откриването на приемната му за граждани на ларгото в града. Според него всички ще говорят за местен бизнес, за инвестиции, защото са влезли в кампания, но ще премълчават, че бизнес се привлича с нормална инфраструктура. "А след 4-те години тя е в пъти по-добра от наследената", отбеляза той. Милен обясни, че ремонтите не са само в центъра и по водния цикъл. "В промишлената зона и по квартали са правени по-малки ремонти със собствени средства", каза още той .
„Има една приказка – с пари всеки може. Ако 2011 г. не бяха провалили водния цикъл, щяхме да спестим милиони  на общината и нямаше да се чудим откъде да компенсираме всеки загубен лев“, добави той.
Кольо Милев покани приятели и съмишленици на откриване на приемна на ларгото до Художествена галерия „Димитър Добрович“. „Нямах колебания дали да правим тази приемна. Бих се замислил, ако през мандата не съм имал приемни дни. Беше точно обратното - 4 години, всеки понеделник. Официални справки за броя на хората не помня, много са наистина. Сигурно не съм помогнал на всички, но не си позволих да се отчуждавам от хората“, написа в профила във фейсбук Милев след събитието.
Приемната на кандидатът за кмет на БСП е за всеки, който иска личен разговор с Милев. „Не сме правили помпозни откривания. Дойдоха само качествени хора, за да пожелаят успех. В понеделник е по-голямото откриване, в което БСП ще представи своята листа и кандидат – кметовете“, обясни той.

Доскорошният кмет получи подарък - неиздаван ръкопис на Симеон Радев „Строители на съвременна България“. В приемната му, освен предизборни плакати,  са наредени и картини на дъщеря му Виолета.